Organizarea nunții în Moldova

Organizarea nunții în Moldova

Organizarea Nuntii in Moldova

Event Republic este o echipă de profesionişti de nivel înalt cu o experiență vastă într-o varietate largă de activități, care creează un eveniment unic, modern și frumos!

Nunta organizată de Event Republic este mereu elegantă, modernă, originală şi în acelaşi timp fină şi foarte frumoasă. Orice nuntă petrecută de noi este unică – ne străduim să punem în fiecare din ea un detaliu de decor şi scenariu propriu corespunzător fiecărei perechi prin atragerea celor mai buni specialiști din industria de nuntă si diverse domenii creative.

Specialiştii pentru nuntă

Fiecare eveniment organizat de Event Republic este prelucrat până la minim detaliu. Acest rezultat este obţinut prin conlucrarea unui număr mare de specialişti din diferite domenii. Compania noastră vă oferă cei mai buni profesionişti din industria de nunta, și vă vor ajuta să faceţi o alegere bună ce ţine de:

– prezentator;

– designer;

– florist;

– buchetul miresei;

– decor pentru nunta;

– scenarist;

– specialiști foto şi video;

– muzicanţi;

– dansatori şi alte spectacole de divertisment;

– artişti renumiţi;

– focuri de artificii şi multe altele.

Floristica si decor pentru evenimente

Floristica de nuntă este ceea ce creează o atmosferă unică şi de nerepetat a nunţii tale. Este prospețime, frumusețe, stil și exclusivitate! Cei mai buni florişti şi decoratori Event Republic se ocupă de aranjamentul nunţii, folosind materiale textile de înaltă calitate pentru decorul sălii, precum şi selectarea detaliată şi minuţioasă a florilor, care alcătuiesc un aranjament floral deosebit, şi anume:

– decorarea nunţilor cu ieşire;

– buchetul miresei şi butonierele mirelui;

– buchetele pentru domnişoarele de onoare şi oaspeţi;

– decorul sălii cu flori vii şi cu compoziţiile acestora;

– crearea corturilor şi arcelor de nuntă unice;

– compoziţii tematice florale şi accesorii din flori;

– decorul zonei pentru întâlnirea oaspeţilor şi foto zonei;

– decorul convoiului de nuntă;

Totodată, designerii noștri vă vor oferi un mod unic si modern de decorare, cu utilizarea celor mai interesante construcţii şi materiale, inclusiv şi a draperiilor pentru corturi, din cele mai bune stofe.

Principala sarcina a companiei Event Republic este să vă ofere un decor unic şi magic pentru nunta Dvs.