Organizarea evenimentelor corporative în Moldova

Organizarea evenimentelor corporative în Moldova

Cel mai bun mod de a stimula şi în acelaşi timp de a uni un colectiv este să organizezi un eveniment distractiv şi captivant de la Event Republic.

Vom face tot posibilul şi imposibilul pentru a evita oficialitatea plictisitoare, dar în acelaşi timp de a păstra o atmosfera de respect reciproc și înțelegere între angajații dumneavoastră.

Motivul cheie pentru noi este de a crea o atmosferă degajată şi non-formală, unde nimic nu o să reamintească angajaţilor Dvs. de responsabilităţile lor de lucru.

Organizarea evenimentelor corporative au mereu succes şi lasă doar impresii plăcute.

De asemenea, orice sărbătoare va avea un colorit incredibil datorită eforturilor designerilor, floriştilor şi regizorilor. Aceştia la rândul lor vor crea un program special de divertisment, iar partea comună a evenimentului va fi condusă impecabil de un prezentator experimentat.

Event Republica este o echipă de persoane entuziaste şi creative. Vă vom surprinde pe Dvs. şi angajaţii dumneavoastră cu originalitatea şi formatul personalizat de organizare a evenimentului!

 

Vă propunem să petreceţi cu ajutorul nostru:

– team building-uri;

– zile de naştere a companiei;

– sărbătorile profesionale;

– conferinţe;

– prezentări şi alte evenimente corporative.

 

Noi oferim:

– selectarea locului de desfăşurare a evenimentului;

– elaborarea scenariului;

– decorarea tematică a sălii;

– echipament tehnic (sistem profesional de sunet, lumină şi video);

– selectarea artiştilor şi efectelor scenice;

– catering;

– servicii de transport.

 

Sărbătorile companiei organizate de Event Republic vor fi fără preocupări pentru Dvs., deoarece pentru realizarea acesteia se angajează adevăraţi profesionişti, iar fotografii şi cameramanii vor fixa tot evenimentul pentru istorie şi amintiri plăcute.